fbpx

Catering

VI STÅR TIL RÅDIGHED FOR DIT ARRANGEMENT
Kontakt os

cateringløsninger siden 2016

I over 6 år har vi udarbejdet cateringløsninger for vores kunder, som har ønsket autentisk tyrkisk mad til sine arrangementer, uanset om det har været i et selskabslokale eller i privaten – og uanset størrelsen på arrangementet. Kontakt os, så finder vi den rette løsning i fælleskab.

HVAD VI SKAL BRUGE

Antal gæster
Lokation
Dato
Særlige ønsker/retter

Deadline

Vi ser gerne at der er minimum 3 dage til arrangementet.  

Bryllup

Vi har gennem tiden leveret lækkerier fra det tyrkiske køkken til mange forskellige bryllupper og vi står endnu en gang klar til at hjælpe med jeres. Kontakt os gerne for den helt rette løsning til jeres bryllup.

Fødselsdag og familiefester

Skal du afholde en fødselsdag derhjemme og mangler du en skarp leverandør af mad til selskabet, så står Viadukt klar som altid. Selvom du måske har hænderne fulde, så kan du med vores hjælp stadig sørge for at dine gæster får en forrygende madoplevelse.

Firmaarrangementer

Skal I holde firmafest, fejre jubilæum eller regnskabsresultater, så står vi også klar til at levere maden til netop jeres arrangement – uanset anledningen. Kontakt os for en uforpligtende løsning!

Forlovelse

Står du og skal fejre det store skridt inden forevigelsen af jeres forhold, så lad os stå for maden, mens I bruger tiden på at forberede til gæsterne. Uanset om jeres forlovelse skal afholdes derhjemme, uden for eller i et selskabslokale, så står vi gerne til rådighed og kan levere de lækreste retter til jeres arrangement!

Kontakt os allerede i dag

Åbningstider

Alle dage

10:00 - 22:00
Bemærk køkkenet lukker 21.30

Vi har også åbent alle helligdage

Følg med på de sociale medier for at holde dig opdateret

Kontakt

Taastrup

Telefon
+45 32 15 70 00

Adresse
Taastrup Hovedgade 92, 2630 Taastrup

E-mail

info@cafeviadukt.dk