fbpx

Menu

På denne side finder i vores menukort. Vores menukort er bredt og byder på et udvalg af lækre retter, der bl.a. er inspireret af det tyrkiske køkken.

På menukortet finder i alt fra lækre pastaretter til premium og nøje udvalgte steaks.

SE MENUEN HER

Download som pdf MENUEN HER

Løbende nyt

Hos Viadukt står udviklingen aldrig stille. Trods forskellige koncepter, arbejder vi i tæt  samarbejde med ledelse, køkken, marketing og idéudviklere i forhold til nyheder og tiltag, hvorfor du altid kan forvente en forbedret oplevelse over tid.

 

Vores kunder siger

Katrine Christensen

Vi holdt vores lille bryllup på restauranten og personalet var ekstremt hjælpsomme. Det er rent og pænt og cool interiør. Vi bestilte 4 store fade med lækker mad. Vi havde den bedste dag 😊

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anmeldelse af Viadukt via Google

Peter Nicic

Helt igennem dejlig oplevelse. Ville varmt anbefale at prøve det hvis man gerne vil have en interessant kød oplevelse. Oksekød bliver bassineret i smør lige ved bordet. Pastaen var også fantastisk og burgeren med kartofler ved siden var perfekt kommer helt sikkert tilbage dog skal man være opmærksom på at der ikke serveres alkohol på stedet dog har de mange lækre alternativer som frosen lemonade og mango drinks

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anmeldelse af Viadukt via Google

Britt Nelsing Thomsen

Rigtig god betjening og vejledning. De har ikke vin, så vi fik alkoholfrie cocktail der smagte fantastisk, godt til maden. Kan anbefales at prøve.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anmeldelse af Viadukt via Google

Åbningstider

Alle dage

10:00 - 22:00
Bemærk køkkenet lukker 21.30

Vi har også åbent alle helligdage

Følg med på de sociale medier for at holde dig opdateret

Kontakt

Se kontrolrapporten fra fødevarestyrelsen her