fbpx

Om OS

Her kan du læse mere om Viadukt og hjerterne bag.

Den første tyrkiske familierestaurant

Tyrkiske restauranter har eksisteret i Danmark i mange år, men det har altid været præget af streetfood-kulturen og dagligdagens hurtige take-away-koncepter. 

For nogle år siden, tilbage i 2016 valgte vi at lave om på dette og på sin vis revolutionerede vi dermed også den tyrkiske madkultur i Danmark. Det tyrkiske køkken er et af verdens største – så hvorfor skulle Danmark ikke have en større bid? 

 

Koncept

Idéen har altid været at kunne give en ægte tyrkisk madoplevelse gennem en familierestaurant med plads til alle.

Konceptet blev videreudvidet med restauranten i Roskilde, men grundstenene er fortsat bevaret.

 

Krav

Uanset idéen, har vi altid haft store krav til vores egen kvalitets- og serviceniveau, hvilket er emner vi arbejder med på daglig basis for at bevare det høje niveau.

P

Drivkraft

Vores passion og kærlighed for det tyrkiske køkken, vores passion for gæster, kombineret med vores daglige succesoplevelser er vores evige drivkraft – vi ser altid frem til at se jer!

ALL-DAY Restaurant

Viadukt er en all-day restaurant, hvor du både kan nyde en tidlig brunch, frokost eller en sen middag med en kollega eller din bedre halvdel.

Vi har både forskellige brunchtallerkener, men også tapasbrunch med en masse forskellige mindre brunchretter. Til frokost har vi også et bredt udvalg med alt fra sandwiches til salater – og til aften kan man se frem til lækre steaks eller f.eks. anatolske retter fra det centrale Tyrkiet.

Mulighederne er mange og vores brede menukort sørger for at der er noget for enhver smag – selvom man er kræsen!  🤩

Vores historie

Viadukt blev dannet af en fælles passion og interesse af Suat og Hamza Basoda, som en familieejet restaurant.

Her udfordrede man i sin tid den tyrkiske madkultur i Danmark og bragte flere usete og autentiske tiltag til landet, som sidenhen har udviklet sig og  er hvad vi i dag kender som Viadukt.

 

Fra babyshower til business

Konceptuelt er Viadukt en familierestaurant, men vi bestræber os også på at skabe rum og plads til alle. Særligt i Taastrup har vi haft succes med dette, da vi har et separeret og aflukket lokale, hvor vi kan holde alverdens forskellige typer af selskaber – vi har bl.a. tidligere afholdt bryllupper, forlovelser, babyshowers og større virksomhedsarrangementer.

Viadukt selskabslokale i Taastrup

Vores Team

Viadukt består af et stort team på 25+ ansatte med vidt forskellige baggrunde og alle med deres egne kvaliteter, herunder servicepersonale, tjenere, bartenders, kokke, køkkenmedarbejdere og mange flere.

 

Suat Basoda

Suat Basoda

Direktør

Hamza Basoda

Hamza Basoda

Direktør

Åbningstider

Alle dage

10:00 - 22:00
Bemærk køkkenet lukker 21.30

Vi har også åbent alle helligdage

Følg med på de sociale medier for at holde dig opdateret

Kontakt

Se kontrolrapporten fra fødevarestyrelsen her